Download nu gratis het e-book

en zorg voor de verandering in jouw gemeente
  •  Een must read voor bestuurders, betrokken ambtenaren en adviseurs die nog meer impact willen hebben voor de gemeentelijke dienstverlening.

Al meer dan 100 bestuurders
gingen je voor

Een digitale Inclusieve Samenleving

  •  Uitleg van de technieken: wat is Artificial Intelligence, Blockchain, Big Data, Sensoring en Connectiviteit;


  •  Hoe kunnen de technieken worden toegepast: toepassingen in de dienstverlening voor een inclusieve samenleving;


  •  Met actuele voorbeelden bij Nederlandse gemeenten;


  •  Een must read voor bestuurders, betrokken ambtenaren en adviseurs die nog meer impact willen hebben voor de gemeentelijke dienstverlening.
 

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we het e-book naartoe sturen?
Download gratis
over de mogelijkheden van Artificial Intelligence, Big Data, Connectiviteit (5G), Sensoren en blockchain voor gemeenten

Over Marco Heida

 Marco heeft jarenlange ervaring in connected toepassingen voor diverse branches. Al in 2001 werd hij betrokken bij een van de grootste Internet of Things-projecten in Nederland. Vanuit KPN zorgde hij er voor ProRail voor dat het spoorwegennet gsm-dekkend werd, wat bijdroeg aan het veiligheidssysteem en zorgde voor extra dienstverlening aan reizigers.

In 2019 was hij één van de subject-matter-experts en auditeurs van het Abu Dhabi Smart City Excellence Programme en in 2021 hetzelfde Excellence Programma voor Dubai, als 1 van de 60 internationale deskundigen.

Ondertussen is Marco adviseur bij Stichting Digitale Bereikbaarheid & Samenleving én een zeer zichtbare en actieve Digitale Transformatie-professional in Nederland. Hij helpt organisaties (publiek en privaat) met de nieuwste technieken hun dienstverlening en eigen organisatie te optimaliseren. Als adviseur voor diverse organisaties en eindgebruikers leidt hij organisaties, op een pragmatische methode, tot een volgende stap in de digitalisering.

Marco is ook auteur van het boek: “Waardecreatie met het Internet of Things” en schreef in 2019 voor het VNG congres “ Smart Cities – De burger centraal”.